Om Os

Adidas er en original, legendarisk, atletisk leder. Echoing sine 3 ikoniske striber, der er 3 vigtige grunde til at vælge adidas sko: ydeevne, stil eller begge dele. Ligesom deres motto, gør dig klar til at gå alt ind.

Passende har adidas et navn som ingen anden - del kælenavn og del efternavn, monikeren ærer tysk grundlægger Adi Dassler. Fra hans tidligste skomagerdage i 1920 var Dasslers træningssko spillespillere. Verdens bedste trackstjerner bar sine næste løbesko, inden han formelt grundlagde virksomheden i 1949. Du ved, at et mærke er 100% dedikeret til sportspræstationer og fitness, når dets logo stammer fra funktion - oprindeligt adidas '3 dristige striber af øvre blev tilsat til hver side for ekstra støtte. Med høj kvalitet, fleksibelt læder, der støbte til hver sportsløbs unikke fødder, plus skruetårne ​​til overlegen trækkraft og acceleration, bidrog adidas fodboldstøvler - fodboldsko til amerikanere - det tyske hold til at vinde verdensmesterskabet i 1954. Der er utallige partnerskabsejre i fodbold og andre sportsgrene rundt om i verden. Det er en rig tradition at skræddersy ny skoteknologi for at give atleterne en kant. Men succes på alle niveauer, for hver atlet er det, der driver denne yndlingsetiket. Så når du spænder over slidstærke adidas fodboldklæder, løbesko eller basketballsko, kan du stole på, at de vil levere al den komfort, tillid og kraft, du har brug for for at nå et mål.

Udover scoring ydeevne, er logoet også berømt i casual mode spil - du vil optjene seriøs street cred i adidas sneakers. Inspireret først af fodboldafguder begyndte fans at udøve disse kølige gammeldags spark uden for konkurrence. Det unikke fitnessbillede til sidst appellerede til alle med en tilbagelænet livsstil. I 70'erne og 80'erne udviklede tendensen til musik og bygadekulturer takket være reggae og hip hophelte, der rockede adidas.

Adidas-koncernens mærker supplerer hinanden på en unik måde for at hjælpe atleterne med at udføre bedre, spille bedre og føle sig bedre. Vores produkter bryder rekorder, sætter tendenser, laver historie. Hver dag. Over hele verden. Velkommen til adidas-koncernen.

Det handler ikke kun om hurtigere sko og mode udsagn. Ligesom en sko er mere end polstring og skum, er der mere for os end bare produktet. Alt, hvad vi gør, er bundet af en simpel tankegang: Vi stræber efter at hjælpe dig med at udføre dig bedst. Din succes er vores ambition. Dit nederlag sporer os på at være bedre.

Vores mærker supplerer hinanden som evnen til en usædvanligt begavet decathlete.

Vores forbrugers mærke kærlighed er baseret på vores medarbejders ekstraordinære passion for en sportslig livsstil. Med dedikation, engagement og holdånd, innoverer vi løbende for at skabe nye benchmarks i alt, hvad vi gør. At udforme sportsartikler industrien er bæredygtigt mere end et job. Det er vores impuls, en holdning, der er virkelig kære for vores hjerter. Det kører os.

Vores løfte til dig

Vi garanterer, at alt, hvad vi sælger, spanker nyt.
Vi sælger kun ægte produkter fra autoriserede kilder.
Vi sælger ikke forfalsket, kopier, parallelimport, sekunder eller shop snavsede varer.
Vi er lidenskabelige med exceptionel kundeservice: hurtig, venlig og professionel.
Vi vælger de bedste produkter, der er tilgængelige for at give dig overlegen kvalitet og enestående værdi.

Driftstimer

Du kan handle på vores hjemmeside 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.
Vores kontor åbningstider for kundeservice er 9:00 til 17:00, mandag til fredag, eksklusive helligdage.
Vi tilstræber at svare på dine e-mails og eventuelle telefonbeskeder inden for en arbejdsdag.

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller bare har lyst til at chatte, tøv ikke med at kontakte os. Vi er ikke kun venlige, men helt diskrete, og vil gøre vores bedste for at sikre, at du har den bedste shoppingoplevelse muligt.