Udveksling & Vend Tilbage

At returnere et emne kunne ikke være nemmere. Prøv dine køb på komfort i dit eget hjem, og hvis du har brug for at sende dem tilbage, har du 14 dage fra datoen for modtagelsen af ​​din ordre til udveksling eller retur.

Sørg for, at dine varer returneres nye, ubrugte og med vores online shop og designer tøjmærker stadig knyttet. Returneringer, der ikke opfylder vores politik, accepteres ikke og vil blive sendt tilbage til kunden.

Kontakt venligst vores kundeserviceteam hvis du har yderligere spørgsmål.

Returnerer dit køb

1. Anmod om et RMA-nummer (Returns Merchandise Authorization) inden for 14 dage efter modtagelsen af ​​din ordre.

2. Log ind på din konto og under Mine ordrer, vælg det ordrenummer, der indeholder de elementer, du gerne vil returnere.

3. Klik på knappen CREATE A RETURN / EXCHANGE, og følg trinene

4. Marker afkrydsningsfeltet for at acceptere vores returpolitik. Vi sender så en mail til din RMA (Returns Merchandise Authorization) og Kurer Referencenummer.

For at sikre, at dit afkast er dækket af vores gratis returpolitik, skal du sende den tilbage fra det samme land, den blev leveret til. Ordrer sendt tilbage fra en anden destination kan medføre ekstra gebyrer og forsinkes i told.

Vi foretrækker, at varer returneres til os via vores egen service, så de er beskyttede og forsikrede. Du kan returnere ved hjælp af sikre midler, men vi må ikke acceptere ansvar.

Modtagelse af restitution

Din refusion krediteres den oprindelige betalingsmetode eller som butikskredit til din konto.

lease Bemærk, at restitutioner kan tage op til 10 arbejdsdage at vise på din konto på grund af forskellige behandlingstider mellem betalingsudbydere.

Vores politik

Alle varer skal returneres nye, ubrugte og med hele vores hjemmeside og designerklistermærker stadig vedhæftet. Returneringer, der ikke opfylder vores politik, accepteres ikke og sendes tilbage til kunden.

Gentagne afkast

Vi tilbyder en fleksibel returpolitik for at gøre din online shopping oplevelse endnu nemmere. Vi overvåger antallet af afkast, der foretages af kunderne, og fortsatte afkast vil blive markeret og potentielt afvist efter vores skøn eller føre til lukning af din konto.

Late Returns

Dit køb skal sendes tilbage til os inden for 28 dage efter modtagelsen af ​​din ordre.

Sko

Når du prøver på sko, skal du være opmærksom på at ikke ridse solerne eller markere skoeskassen. Retur skal også indeholde støvpose og kasse, da disse betragtes som en del af produktet. Placer skoboksen inde i en anden kasse for at undgå skader under forsendelsen.

Defekte varer

Varer klassificeres som fejlbehæftede, hvis de bliver beskadiget, eller hvor en fabrikationsfejl opstår inden for seks måneder efter køb. Varer, der er beskadiget som følge af normal slitage, anses ikke for at være defekte.

Hvis din vare er defekt, når du modtager den, kan du returnere den til en refusion. Forsøg venligst dit Returns Merchandise Authorization (RMA) nummer og returner de defekte varer til os inden for 30 dage fra den dag du modtog dem.

farver

Vi har gjort alt for at vise farverne på vores produkter, der vises på vores hjemmeside, så præcist som muligt. Men da computerskærme, tabletter og mobilenheder varierer, kan vi ikke garantere, at skærmens visning af en farve bliver fuldstændig nøjagtig.